Friendships never ends

Det finns två människor på denna jord som jag ALDRIG har bråkat med. Dom är två av mina närmsta vänner! Dom är två av alla mina vänner jag någonsin kallat för bästa vän. Det är vänner jag haft i många olika situationer det är sånna vänner som alla borde ha tillgängliga. Dessa två har verkligen funnits där för mig genom många saker.
Jag har alltid roligt med dom. Jag har minnen med dom! Och jag älskar dom!

Tack för att ni alltid finns där
Sandra Hedblom & Nathalie "Nazlie" Uhlan


This is what I wanna do

Visst jag har allt jag kan önska mig. Men vem har inte saker på en lista dom verkligen vill göra? Jag är sjukt trött på Sundsvall samt Sundsvalls inavla invånare. Vissa människor förstår jag mig inte på riktigt. Tyvär kan man inte be folk växa upp egentligen eftersom ingen tar åt sig. Och nej inte jag heller faktiskt. Men nu tänkte jag inte att detta inlägg skulle handla om retards utan om vad jag vill göra och ska göra.



Jag vill först och främst gå klart skolan. 4 månader kvar och det kan jag hålla ut. Har slutat skolka faktiskt.
Innan: period från höstlov-jullov
 Efter: skolstart till nu!

Jag är riktigt stolt över mig själv. Dutti Chey.

Det är Prio 1 i alla fall.

Det andra jag vill göra är att fly från den här staden. Fast ändå fly från detta land. Flytta till varmare breddgrader. Resa. Leva livet (stort sätt så gör jag redan det). Men jag kommer att jobba järnet nu och spara så mycket som går. För nästa vinter så drar jag minst 4 månader till Asien och Australien. Sen vad som händer då det märker vi :)  Förhoppningsvis så blir jag kvar där nere. Jag har märkt att jag verkligen inte passar in i Sverige. Och jag har bott i Stockholm men det är ändå inte riktigt min stad. Men det är mycket bättre än i Sundsvall.

Det tredje är väl att hitta "den rätta" men helt seriöst så tror jag fan inte att det finns någon. Men kärlek vill man ju ändå ha. Saknar mysiga kvällar med massa gotta och film. För nu när man är singel så känns det som att man måste fylla sin "lediga tid" med saker hela tiden. Det är drygt. Istället för att bara välja en kväll att sitta hemma framför tvn och ändå inte vara ensam.

Men nu måste jag krypa ner i sängen och sova. Ska upp och jobba i morgon. Beautiful thailand.

See you*


RSS 2.0