Me & you

I miss you! Want you here close to me. I wanna be with you day and night. My sweetheart!

I'll see you soon baby. And that will be my best journey ever! PP Island part 2.


See you*


My thailife in pictures part 3









See you*

missing the days with you

Min Iphone har ju fuckat ur. Men den verkar vilja leva när jag kopplar den i uttaget.
Såhär har den hållt på också.....!

Kom till Koh Tao idag och vädret suger. Det spöregnar och har sig. Kallt å jävligt. Använder min mysdress som jag har i Sverige liksom. Har bara sovit hela dagen idag eftersom jag är hängig och mår dåligt. Känns som att jag ska gå av vilken sekund som helst. Usch.

Om vi har tur med vädret i morgon så blir det båtutflykt. Snorkla lite. Sen den 4,e funderar jag på att åka ner till Koh Lanta och ta det lugnt sista veckan. Kommer inte hinna med bangkok tyvärr. Tråkigt men får tvinga Ras eller Amanda att köpa med converse till mig sen därifrån!

And one more thing! I miss my sweetheart. Looking forward to see you again in march baby! Just want you here with me. Those days I spent with you was the best in Thailand. And every night I walked past you...I find no words.



Men nu är det sovdags!

See you*

Happy new year

Gott nytt år då folket!

Firade dock nyår 6 timmar före Sverige så jag har faktiskt några fler rynkor än er där hemma. Förhoppningsvis så försvinner ju dom när jag kommer hem!

Nyår ja de började med att jag sov ut sen minns jag inte vad jag gjorde. Men på kvällen så lyxade vi till det med en pepparstek och fy fan vad gott det var. Sen delade jag och Rasmus på en family bucket. Den gick åt rätt så fort. Vi drog oss ner på stranden och tappade alla vi var med. Fyrverkerierna höll på i 10 minuter. Det är fan grymmare att vara här nere på nyår än hemma. Dessutom att en annan kan ju stå lättklädd medans ni hemma står och fryser med vinterjackan på.

Jag ångrar att jag inte tog några bilder från igår. Sämst. Men jag kommer nog bli taggad på en del senare så ni får se dom istället :)

Blev en tidig nyårsafton för mig när jag och Ras gick tillbaka till hotellrummet klockan 2 så deckade jag. (Skulle bara ta en powernap) Men slutade med att jag vakna vid 6-7 på morgon av att Rasmus kommer hem as kalas och as glad och säger om och om igen hur mycket han älskar sin tjej! Det var ju gulligt i alla fall! Men jag tog vårat täcke och gick över till grannen och fortsatte sova. 5 stycken i en säng är ju inget jag rekommenderar! Men jag vaknade där inne igen vid 11 och sen gick jag tillbaka hem och sov. Så min dag är borta eftersom jag vaknade för en timme sen. Fyfan. Men idag ska vi bara packa och sen sova för i morgon tidigt på morgonen ska vi till Koh Tao.

Uppdaterar på nästa hållplats.

See you*

RSS 2.0