New week

God morgon!

Nu är mitt jobbpass över :) Jag har varit vaken över 24 timmar. Gränsen att vara trött klev jag över vid 2 inatt ungefär. Men så är det väl alltid när man egentligen får vila lite.

Har haft fullt upp med att ha sprungit fram och tillbaka för att lägga in ved i kaminen för att hålla huset varmt :)

Min helg har varit bra den startade faktiskt med att min älskade frida kom till Sundsvall! Vi var ut på fredagen men det blev en tidig natt eftersom jag tappade tålamodet att vistas på krogen när någon id*ot spillde öl över hela mitt arsle och mitt ben. Lördagen blev det jobb med mitt fina Tandoorigäng!

Denna vecka är det faktiskt en av mina närmsta vänner som fyller 18! Nämnligen Sandra =D weiiho! Det är på tiden tycker jag! Planerad utgång på onsdag men kanske kryssning får se hur det blir :)

Annars är det nog inte för mycket som händer denna vecka? Eller jo ska jobba 24 timmar på tisdag sen är jag ledig resten av veckan! Men händer det något så blir det update :)

See you*


The weekend

Hello :)

Jag tänkte dra lite kort om min helg och det jag minns!

I fredags kom Nico och Gurkan förbi Sundsvall för att hämta upp mig och Nazlie för att sedan bege oss till härnösand och festa!

Och jag måste tillägga att gurkan SUGER på att köra bil! Jag var nära döden flera gånger på den resan.

När vi kom fram så började jag och Nazlie fixa oss och sedan gick vi till Svenssons för att dricka där också hela kvällen spenderades. Jag blev grisigt full faktiskt. Minns inte mycket från kvällen. Dock efter dom stängde så blev jag riktigt förbannad över hur sjukt fula tjejer en viss människa drog med! Haha. Skaaaabbb! Jag och nazlie åkte hem vid 3 tiden iaf! Glad att jag vaknade upp i min säng. Men om jag mådde bra var en annan fråga. Fy satan där fick jag "Bakis" stämplat i pannan.

Jag låg ner till tio på kvällen. Sen klev jag upp, bytte kläder och drog ner till tandoori för att jobba. Blev sedan personalfest :) drack dock 2 cider bara.

På söndagen vaknade jag vid 2 och hoppade in i duschen sedan kom Gurkan, Nico och Rodney förbi Sundsvall och tog en fika med mig på barista! Helt utslagna. Sen drog dom sig vidare hemöver :)

Igår stod det även arbete på schemat. Så 17 timmars jobb har jag lyckats med ! Och jag kom hem somnade med jackan på i sängen sen vakna jag vid fyra ungefär. Sen inte gjort mycket mer än så!

See you*


The night is over

God morgon kära läsare!

Nu återstår lite mer än en timme kvar på arbetet. :) Skönt att få komma hem och sova snart känner ja! Tack till människan som uppfann redbull!

Dock börjar inte skolan förrän 1! Och om jag lägger mig och sover när jag kommer hem så är jag nästan körd. Så jag skippar nog de (låtsas som att jag inte skrev det högre upp)... Haha.

I morgon väntas en rolig kväll! Ska nämnligen upp till Härnösand med Gurkan och Nico och min älskade Nazlie! Det kommer bli knas! Ska röjja igenom hela staden.

Men nu ska jag vrida fram klockan lite.

See you*


Hard work

Vad glad jag blir att så många besökt bloggen! :)

Igår var nog den jobbigaste dagen på länge... Avslutade ett dygnspass på jobbet, sedan klev jag på en 5 timmars skoldag. Inte klar än!! Jag drog hem från skolan och bakade en kladdkaka som jag skulle ner på mammas jobb och lämna. (Smörade lite för utbildningschefen) haha. Sen fick mamma med mig ut till stugan och där satte jag igång och måla väggpanelen i 4 timmar! Fyfan.

Men jag fick go mat från olearys så jag klagade inte efter. Men idag mår min kropp lite si och så.

Ska iaf hem till min morbror nu som fyller år :) Grattis världens bästa morbror <3

Sen blir det hem och sova nån timme för sedan blir det ett 12-timmarspass :)

Köpte en ny kavaj idag också. Roligare med en annan färg än svart! Men det var allt jag hade att säga!

See you*


My life is a big party

Hallå där!

Har inte bloggat på ett bra tag nu men under tiden har mycket hänt. Jag har hunnit fyllt 18 och det var den bästa dagen i mitt liv! Jag tog körkortet! Fan vad jag är bra.
Senare på em åkte jag ner till Sthlm för att fira bästa Fridas student som jag hade lovat henne om jag tog körkortet på min 18-årsdag. Lovar jag något så håller jag det! Så första lagliga utekvällen spenderades i storstaden :)

Jag har dessutom jobbat hela sommaren som personlig assistent vilket har gett mig en större arbetserfarenhet. Jag är riktigt nöjd över detta jobb eftersom jag har det fortfarande! Tack Micke för denna chans.

I juli var jag iväg med familjen på husbilssemester. Sjukaste resan någonsin runt södra Sverige! Haha. Jag blev chafför nästan hela resan. Dessutom körde jag upp på trottaren något som Micke hade väldigt svårt att glömma så han jävlades hela resan.
Men innan denna resa så var Gurkan från bigbrother i Sundsvall och festade så det blev efterfest med den människan och nu har vi hållt kontakt så det är min nya party kompis!

När vi åter var hemma i Sundsvall så blev det 3 nätter hemma för att sedan bege sig till Spanien en vecka med Sandra, Madde och Maria.

Sen blev jag hemma 2 nätter och drog till Sthlm tills skolan skulle börja igen :)

Nu har man bara knappt 1 år kvar i skolan! Så underbar känsla att veta att snart är skiten över.

Just ja! Jag har sökt till ett tv-program som startar igen nästa år! Får se om man blir tagen till en intervju. Skulle vara grymt kul! Haha.

Mitt liv har blivit en stor fest!

Nu börjar jag få slut på ord här. Men jag ska börja uppdatera oftare igen.

See you*