24 hours party

Galen kväll/natt/morgon! Haha asså denna båtresa vad grym och ren katastrof! Tror seriöst någon stoppade ner något i min drink för jag spydde. Kan dock ha berott på att jag var sjösjuk för full var jag inte!

Jaa jag hamnade ju i en hytt och lämnade Frida för sig själv i våran! :)
What happends in Finland stays in Finland ;)

Tänkte faktiskt springa naken i korridoren men insåg att det fanns en del kameror men nästa gång ska jag göra det.

Just ja! Dum som jag är så tänkte ju jag att båten skulle gå från slussen men 20 min innan avgång är vi där och inser att båten går från gärdet! "SATAN EN TAXI NU FAN HELVETE!!!" Vi fångar första taxin och hoppar in och säger att vi måste skynda oss till värtahamnen! Rött vid varenda stolpe i stan såklart! Vi står och väntar på grönt när vi är vid stureplan och jag frågar hur lång tid det kan ta att komma dit chauffören säger 10 min och då är klockan 19.20 båten går 19.30 PANIK! Haha när vi är framme så flyger vi ur taxin springer upp och hämtar ut biljetterna och väktaren säger "skynda nu tjejer" lätt att göra de när biljettgubben var efterbliven? 19.27 får vi biljetterna och kubbar allt vi har genom gången som var 1000mil lång och jag sätter mig ner för att ta av mina höga platåskor och skriker "fortsätt spring utan mig Frida!"

När vi hoppat på båten så tar det inte mer än 20sekunder så stänger dom dörrarna. Dock var det 2 st som var efter oss som preciiiis kom på. Nästa gång kommer vi vara i tid.

Men det blev en lång berättelse nu! Och jag har haft en sjukt mysig natt/morgon det tackar jag den grymmaste för. Inga namn nämnda! ;)

Men vafan nu har jag inte mer att säga! Och tyvärr blev det inga bilder. :(

See you*


The best mother

Detta inlägg vill jag tillägna till världens bästa mamma. Anki Billberg!

Jag var kanske inte påtänkt men att jag fick komma till världen tackar jag dig för!

Att du kämpat i så ung ålder med att göra vuxensysslor många inte skulle orka en vardag. 17,5 år och en bebis. Du jobbade, du tog hand om mig och du tog dig tid att uppfostra
ett barn fast du själv bara var barnet!

Men tiden har gått fort tror jag. Jag är själv i den åldern nu men skulle aldrig klara av dessa uppgifter som krävs. Du ska ha en stor eloge mamma!

Du finns alltid där i alla lägen.

Och du får aldrig glömma att du är faktiskt mitt liv! Utan dig så skulle jag aldrig varit den jag är idag! Du är värdefull i alla lägen!

Din dotter är stolt och älskar dig över allt annat! Glöm aldrig det! Massa pussar på dig min underbaraste mamma! <3

Och sen vill jag självklart tacka alla andra i min släkt för att ni är kalas bra allihopa!

See you*


Time to wake up

God morgon :)

Jag vill egentligen säg godnatt eftersom jag varit vaken hela natten! Ögonen vill inte hålla sig öppna. Men ska nog stava rätt i allt jag skriver!!

Jag var nyss ner på donken och köpte frukost plus kaffe såklart! Måste ju ha snacks till nyhetsmorgon ;)

Dock börjar det svida på mitt konto!! Längtar tills lönen kommer. Mamma kanske är gullig och lånar mig 500:- tills torsdag :) (ja mamma jag vet att du läser därför tog jag upp det här istället) Haha.

I morgon blir det kryssning också!!! Wie vad jag längtar vi sitter och peppar spm dårar hela dagarna nu! Sen får jag dessutom träffa en snygging där ;) Woopwoop. Plus i kanten.

Men man kanske ska snurra ett varv och tänka på refrängen ska jag sova? ska jag vara vaken? ska jag springa södermalm-gamla stan? Haha nä nu tog jag i. Fuck this. Jag ser vad som händer bara.

Whaevvvaah? Nu tystnar lammet.

Vill bara säga att jag har världens sötaste lillebror! Puss på det!

See you*


When I'm gone

Crazy. Jag är helt crazy.

Jag drog ner till mitt andra älskade hem i Tisdags! Sthlm med andra ord :) Varför skulle jag vilja stanna i en stad där varenda människa snackar skit?

Mycket har hänt sen senaste uppdateringen men det är saker jag inte tänker berätta här ;)

Jag vill så sjukt gärna blogga oftare men jag känner ingen direkt ork istället kommer jag göra det då och då :)

I fredags blev det party och det kändes i lördags i hela kroppen! Så hela lördagen var förstörd för min del. Men sånt är livet!

På onsdag blir det kryssning med Frida!! Wiie! Kommer inte bli annat än kalas! :)

Hittat en klänning som jag funderar på att köpa till balen. Sen köpte jag en klocka och sen har jag shoppat lite på Nelly.com också ;)

Men får se när jag åker tillbaka till Sunksvall igen. Men nu strejkar skrivandet.

See you*


RSS 2.0